Zaplo Recenze Zaplo Recenze

Hodnotil/a Redakce 5fin.cz

14 dubna, 2023

Shrnutí recenze

Společnost Zaplo je nebankovní společností specializující se na tzv. rychlé půjčky před výplatouJe tedy možné si půjčit jednorázově částku v rozmezí 1 000 Kč až 30 000 Kč a splatnost je maximálně 30 dní. První půjčku od společnosti má Zaplo vždy zadarmo, pokud ji splatíte včas. Zaplo si v průběhu schvalovacího procesu ověřuje bonitu zákazníků, a tak je vhodné před žádostí splatit všechny předchozí závazky.

Celkové skóre 7.3/10 se skládá z hodnocení všech 13 parametrů:
  • Úrok
  • Orientační splátka při 20 000 Kč (splatnost 24 měsíců)
  • Minimální výše úvěru
  • Maximální výše úvěru
  • Maximální doba splatnosti
  • Je zřízení půjčky bez poplatku?
  • Licence ČNB
  • Možnost předčasného splacení?
  • Možnost mimořádné splátky?
  • Je možné půjčku navýšit?
  • Je půjčka bezúčelová?
  • Je možné půjčku pojistit?
  • Je vedení úvěru zdarma?
Hodnocení redakce
hodnoceno 13 parametrů
7.3/10
Hodnocení uživatelů
hodnoceno 1x Přidat hodnocení
5/5
Celkové skóre 6.3/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Úrok
  • Orientační splátka při 20 000 Kč (splatnost 24 měsíců)
  • Minimální výše úvěru
  • Maximální výše úvěru
  • Maximální doba splatnosti
  • Je zřízení půjčky bez poplatku?
  • Licence ČNB
6.3/10
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Možnost předčasného splacení?
  • Možnost mimořádné splátky?
  • Je možné půjčku navýšit?
  • Je půjčka bezúčelová?
  • Je možné půjčku pojistit?
  • Je vedení úvěru zdarma?
8.3/10

Výhody

  • Rychlá půjčka na cokoliv.
  • Po schválení půjčky obdržíte peníze do 15 minut.
  • První půjčka je zcela zdarma.

Nevýhody

  • Půjčku nezískáte, pokud nesplňujete bonitu zákazníka.
  • Přesnou výši úroků zjistíte až po obdržení nabídky smlouvy.

Půjčka od Zaplo

Na Zaplo.cz si můžete půjčit jednorázově až 16 000 Kč na 30 dní s 0% RPSN úrokem. Jedná se o rychlou půjčku, která by vám měla pomoct, pokud nevyjdete s penězi před výplatou. Použít ji samozřejmě můžete na cokoliv.

Zaplo Pujcka

Nespornou výhodou Zaplo půjčky je to, že první půjčka je zdarma. Pokud ji splatíte včas, nebude vám účtován žádný úrok, ani poplatek za zprostředkování. Vyřízení půjčky je velice rychlé. Zaplo vám neprodleně sdělí, zda byla vaše žádost o půjčku schválena a po schválení budou peníze do 15 minut odeslány na váš bankovní účet. Zaplo si neúčtuje žádné další dodatečné poplatky, ani nezpoplatňuje SMS zprávy.

Pozor Pozor

Při negativní platební historii nemusí být vaše žádost zamítnuta, vše je posuzováno individuálně.

Při žádosti o půjčku je třeba doložit kopii platného občanského průkazu. Zažádat si můžete buď online nebo telefonicky na čísle 800 399 399 a to v časech 8:00 až 19:00 v pracovní dny a 9:00 až 17:00 o víkendech a svátcích.

Zaplo Vyhody Pujcky

K získání půjčky je třeba splňovat několik základních podmínek:

  • trvalý pobyt na území České republiky,
  • věk minimálně 18 let,
  • vlastnictví bankovního účtu v české bance,
  • potvrzení o zaměstnání,
  • bezdlužnost,
  • vyplnění všech požadovaných údajů v žádosti o půjčku,
  • schopnost splatit úvěr v termínu splatnosti.
Pozor Pozor

Jelikož se jedná o krátkodobou půjčku, neexistuje zde možnost uzavřít pojištění schopnosti splácet, což může být veliká nevýhoda při neočekávaných životních situacích.

Důležité parametry
Celkové skóre 6.3/10 se skládá z hodnocení 7 parametrů:
  • Úrok
  • Orientační splátka při 20 000 Kč (splatnost 24 měsíců)
  • Minimální výše úvěru
  • Maximální výše úvěru
  • Maximální doba splatnosti
  • Je zřízení půjčky bez poplatku?
  • Licence ČNB
6.3/10

Zaplo Vypocet Pujcky

Zaplo vám půjčí částku od 1 000 Kč do 16 000 Kč s dobou splácení od až 61 měsíců. Každá žádost je posuzována individuálně, ale pokud má klient negativní záznam v registrech, je téměř jisté, že půjčku nezíská. Bonita klienta je pro Zaplo důležité a tak doporučujeme si před odesláním žádosti zkontrolovat, že máte všechny předchozí dluhy řádně uhrazeny.

 

Úrok
neuvedeno
Orientační splátka při 20 000 Kč (splatnost 24 měsíců)
neuvedeno
Minimální výše úvěru
1 000 Kč
Maximální výše úvěru
30 000 Kč
Maximální doba splatnosti
30 dní
Je zřízení půjčky bez poplatku?
Ano
Licence ČNB
Ne

Rozhodně nejdůležitějším parametrem při sjednání půjčky je výše RPSN. U první půjčky je výše RPSN 0 % při splnění podmínek řádného splacení. RPSN u dalších půjček je poté individuálně nastaveno a bohužel jeho výši, a to ani orientační na webu Zaplo nezjistíte. Je třeba odeslat žádost online a až po zaslání nabídky ze strany společnosti se dostanete k nějakým hodnotám, abyste si mohli udělat představu o výši úroků.

Možnosti půjčky
Celkové skóre 8.3/10 se skládá z hodnocení 6 parametrů:
  • Možnost předčasného splacení?
  • Možnost mimořádné splátky?
  • Je možné půjčku navýšit?
  • Je půjčka bezúčelová?
  • Je možné půjčku pojistit?
  • Je vedení úvěru zdarma?
8.3/10

Pokud nejste schopni uhradit svoji půjčku, Zaplo nabízí možnost postupného splacení půjčky. To znamená, že v době splatnosti nezaplatíte celou částku, ale pouze výši úroků a termín splatnosti vám bude automaticky posunut o 30 dnů, což dostanete potvrzeno SMS zprávou.

Zaplo Splaceni Pujcky

Poté můžete uhradit například jen část dlužné částky a zbylou částku si opět o celý měsíc prodloužit. Takto prodlužovat postupně se dluhu zbavovat můžete až 12 měsíců v řadě.

Pokud byste rádi splatit půjčku předčasně, je to samozřejmě možné po domluvě na zákaznické lince.

Můžete si také navýšit stávající půjčku v jejím průběhu, a to až do výše vašeho kreditního limitu.

Možnost předčasného splacení?
Ano (zdarma)
Možnost mimořádné splátky?
Ano
Je možné půjčku navýšit?
Ano
Je půjčka bezúčelová?
Ano
Je možné půjčku pojistit?
Ano
Je vedení úvěru zdarma?
Ano
Doporučujeme Doporučujeme

Možná vám Zaplo svými parametry nevyhovuje a raději byste se podívali na jinou půjčkovou společnost. Můžete tak udělat ve srovnání nejlepších nebankovních půjček.


Přispět svou zkušeností
diskuze
Podělte se o názor a pomozte tak ostatním!